Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco, sponsorul principal al echipei Schwabentruck in Campionatul European de Camioane FIA

Iveco continua sa sustina echipa Schwabentruck in Campionatul European de Camioane FIA, urmand sa devina sponsorul principal al echipei pentru anii competitionali 2016/2017.
Astfel, triplul campion german Gerd Korber, alaturi de coechipierul sau Markus Altenstrasser se vor afla la volanul unor camioane Iveco Stralis 440 E 56, care ofera 1.150 CP, cantaresc 5.5 to si sunt echipate cu un motor Cursor 13. Aceste capete tractor sunt modificate astfel incat sa atinga o viteza maxima de 160 km/h.
 

Pentru sezonul curent un nou Stralis a fost dezvoltat pentru Gerd Korber, fiind echipat cu cele mai noi solutii tehnice si aerodinamice. Acestea sunt completate de un design nou, dezvoltat de Iveco Style Team. Pentru pregatirile pentru runda inaugurala care va avea loc pe circuitul austriac Red Bull Ring, echipa si-a supus camioanele unui program intensiv de teste pe circuitul Most din Cehia si pe pista de incercari Magirus, din orasul Ulm, Germania. Echipa Schwabentruck este sustinuta si de „OK TRUCKS“, divizia dedicata vehiculelor second hand din cadrul grupului.

Articole similare

Ad