Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Quantron își extinde prezența internațională prin înființarea filierei din Italia

Compania de tehnologie curată Quantron a achiziționat filiala Eyes Group s.r.l. de la firma italiană Friem S.p.A., jucător global în producția de convertoare de mare putere, și a înființat Quantron Italy s.r.l.

Compania germană își propune astfel să-și dezvolte prezența pe piața europeană.

Eyes Group s.r.l., specializată în electrificarea vehiculelor, va funcționa așadar de acum înainte sub numele Quantron Italy s.r.l. și va avea ca obiectiv creșterea vânzărilor de vehicule cu zero emisii pe piața italiană. Acestea vor fi produse la fabrica din Milano deținută până acum de Eyes Group.

Această tranzacție este prima etapă a unui parteneriat strategic între Quantron și Friem pentru a dezvolta cooperări ulterioare în viitor:

Friem își sporește investițiile pe piața mobilității electrice cu un lider tehnologic în domeniul transporturilor, angajat în tranziția energetică, inclusiv în aplicațiile cu hidrogen verde.

Michael Perschke, CEO al Quantron AG, a declarat: „Prin noua fabrică din Italia dorim să ne consolidăm prezența în Europa de Sud și să ne extindem amprenta cu emisii zero pe o piață în creștere rapidă. Eyes are infrastructură existentă, precum și expertiză vastă și cunoașterea pieței locale, fiind o bază perfectă pentru ne dezvolta cu succes în Italia.”

Articole similare

Ad