Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transporturi internaționale: Aplicație activă pentru reducerea timpilor de așteptare la frontierele cu Ucraina

Guvernul din Kyiv a pus la dispoziție un serviciu de înregistrare electronică pentru coada de la frontieră. Acesta va fi disponibil pe site-ul www.echerha.gov.ua sau prin intermediul aplicației mobile eCherha.

După înregistrarea prin intermediul aplicației, utilizatorul primește o notificare referitoare la poziția sa la coadă, progresul și ora estimată de sosire la punctul de control.

Noul sistem creat poartă denumirea de „Echerha” și va facilita traversarea frontierelor cu Ucraina, precum și optimizarea timpului de așteptare pentru vehiculele care pleacă spre vest. De asemenea, sistemul a fost activat la punctele de trecere a frontierei cu Polonia, Slovacia, Ungaria, România și Moldova: Yahodyn-Dorohusk, Rawa-Ruska – Hrebenne, Krakivets- Korczowa, Shehyni – Medyka, Uzhhorod – Vyšné Nemecké, Porubne – Siret, Tysa (Chop ) – Záhoni, Reni – Giurgiuleşti, Orlivka – Isaccea, Mohyliv-Podilskyi – Otach, Ustyluh – Zosin, Nyzhankovychi – Punct de control temporar Malhowice, Diakovo – Halmeu, Starokozache – Tudora, Mamalyha – Kryva, Vynohradivka – Vulcănești.

Articole similare

Ad