Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Coca-Cola Enterprises a desemnat CHEP “Cel mai bun furnizor pe responsabilitate corporativa si sustenabilitate – 2015”

CHEP a fost desemnat castigator al premiului Corporate Responsibility and Sustainability Supplier Award 2015 oferit de Coca-Cola Enterprises pentru activitatea companiei in directia dezvoltarii de lanturi logistice inovative si sustenabile.
Coca-Cola Enterprises (CCE) a evidentiat realizarile CHEP in zona de sustenabilitate precum si obtinerea nivelului Gold in 2015, maxim in sistemul de analiza EcoVadis, cea mai prestigioasa agentie europeana de evaluare a furnizorilor de servicii. EcoVadis examineaza anual 20.000 de furnizori din 150 de sectoare economice, in peste 100 de tari, pe care ii clasifica dupa 21 de criterii legate de mediu, practici corecte de munca, practici etice in afaceri si la nivelul lanturilor de distributie.
 

„CCE si CHEP au creat impreuna un produs inovativ care ne sporeste eficienta, sub forma unei platforme mobile, o varianta pe rotile a sfertului de palet din plastic”, a declarat David Cowell, Vicepresedinte Achizitii, Coca-Cola Enterprises.
CCE participa la programul Transport Colaborativ organizat de CHEP, prin care clientii si partenerii furnizorului logistic coopereaza pentru a se asigura ca niciun camion nu se intoarce gol in urma unei livrari. Dupa ce marfa este descarcata la un partener din lantul logistic, paletii goi sunt incarcati in camion sau acesta parcurge un drum scurt pentru a prelua paleti verificati calitativ de la cel mai apropiat punct de lucru CHEP si a-i transporta catre alt client.
Acest proces circular elimina transporturile cu incarcatura incompleta si reduce costurile de transport. In ultimele 12 luni, prin programul de transport colaborativ, s-a redus traficul de pe soselele Europei cu 3 milioane de kilometri, ceea ce a redus emisiile de dioxid de carbon cu 2,9 tone, echivalentul emisiilor generate de consumul anual de electricitate al 397 de gospodarii – totodata fiind generate economii pentru clientii CHEP.
Coca-Cola Enterprises este al treilea cel mai mare imbuteliator Coca-Cola la nivel mondial, care produce, vinde si distribuie produse Coca-Cola in opt tari europene: Olanda, Belgia, Franta, Regatul Unit al Marii Britanii, Luxemburg, Monaco, Norvegia si Suedia.

Articole similare

Ad