Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UTA Edenred simplifică plățile taxelor de drum din Serbia

UTA Edenred, unul dintre liderii pe piața cardurilor de combustibil și serviciilor din Europa, a lansat un nou serviciu care simplifică plățile taxelor de drum din Serbia. Acest serviciu folosește un dispozitiv de bord (OBU) ENP (Elektronska Naplata Puta) prin intermediul sistemului de colectare electronică a taxelor de drum (ETC).

Clienții UTA Edenred pot obține dispozitivul de bord ENP, doar prezentând cardul UTA la anumite puncte de vânzare ale operatorului național sârb care colectează taxele de drum, Putevi Srbije. Mai mult, clienții nu au nevoie de o comandă sau o înregistrare prealabilă. Procedura de plată a taxelor din Serbia presupune decontare post-pay.

Serviciul de taxare sârbesc cuprinde clasele de vehicule 2, 3 și 4. Totodată, UTA Edenred facilitează rețeaua de drumuri cu taxă din Serbia pe o lungime totală de 937 km. Acest dispozitiv de bord ENP pe lângă faptul că economisește timp, simplifică și administrarea unei facturi consolidate.

„Portofoliul nostru cuprinzător de soluții de taxare este un diferențiator cheie pentru clienții noștri din domeniul transportului internațional și logisticii. Adăugarea Serbiei, o importantă piață de destinație și de tranzit, simplifică și mai mult mobilitatea pan-europeană pentru aceștia.”,

a precizat Olaf Schneider, director al departamentului Taxe de drum și Servicii comerciale la UTA Edenred.

Articole similare

Ad