Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ABB E-mobility lansează HVC360, noua generație în soluțiile de încărcare a flotei

ABB E-mobility, lider global în soluții de încărcare a vehiculelor electrice (EV), a dezvăluit miercuri, 7 iunie, detalii despre noua sa soluție de încărcare HVC360 pentru flote, punând la dispoziție manageriilor de flote de pretutindeni o nouă schimbare.

Cu toate că, în ultima perioadă, s-au făcut mari progrese în furnizarea de soluții de mobilitate electrică, iar numărul de puncte de încărcare publice pentru șoferii de vehicule electrice au crescut, se pare că acestea nu răspund singure la nevoile flotelor electrice. În ciuda faptului, doar 4% din vehicule și un procent impresionant de 40% din autobuze și camioane contribuie la emisiile generate din transporturile globale, ceea ce face ca electrificarea rapidă a acestora să fie un pas vital în procesul de decarbonare.

Anul trecut, au fost vândute sub 66.000 de autobuze electrice, reprezentând 4,5% din vânzările totale de autobuze. Însă, cota de electrificare a pieței de autobuze crește rapid, mai exact în Europa cu 20%, iar în SUA cu 27%, în timp ce India generează o cerere mai mare față de SUA și Europa la un loc, piața chineză cumpără 98% din toate autobuzele electrice la nivel global.

Odată cu această creștere rapidă, apar și cererile semnificative de soluții de încărcare mai flexibile și mai eficiente pentru a permite flotelor de autobuze electrice să continue să funcționeze mai flexibil din depozitele urbane cu spațiu limitat.

Noul cabinet de alimentare cu energie electrică HVC360 de la ABB E-mobility va fi expus în această săptămână la summitul global al transportului public UITP de la Barcelona. ABB E-mobility face un pas important în furnizarea unor soluții cruciale pentru încărcarea în depouri, ținând cont de complexitatea operațiunilor flotelor.

Fiecare dulap de alimentare HVC360 va permite conectarea la patru stații de încărcare, la o distanţă de până la 100 de metri de dulapul de alimentare în sine, în timp ce designul său compact va avea instalarea spate în spate, în lateral sau de-a lungul unui perete, astfel va oferi o flexibilitate maximă pentru orice tip de spaţiu sau de utilizare.

Capacitatea de încărcare dinamică HVC360 va aloca niveluri diferenţiate de putere fiecărei stații de încărcare, în funcție de numărul de vehicule conectate sau de cerințele lor de încărcare. În plus, unitatea acceptă toate interfețele de încărcare simultan, de la CCS la pantograf.

De asemenea, HVC360 oferă cea mai bună densitate de putere din clasă și o putere remarcabilă pentru amprenta sa, ceea ce va permite spaţiior de încărcare și depourilor de flote să beneficieze de o gamă de opțiuni de încărcare într-un singur loc, astfel încât furnizorii să combine și să potrivească configurația perfectă pentru cerințele utilizatorilor lor.

În 2022 au fost vândute în întreaga lume aproape 60.000 de camioane electrice medii și grele, reprezentând doar 1,2% din piața de camioane în ansamblu cu o continuă extindere a sectorul la un CAGR (Rata de creștere anuală compusă) de până la 47,5%. Mai mult, vânzările globale sunt așteptate să depășească 1,1 milioane pe an până la sfârșitul deceniului.

Puteți viziona noul HVC360 de la ABB E-mobility la UITP, standul 6E240 în perioada 5-7 iunie, urmând să fie disponibil pe piețele CE și UL la sfârșitul lunii septembrie 2023.

„Lansarea de astăzi a HVC360, de Ziua Mondială a Mediului, reprezintă un angajament suplimentar din partea ABB E-mobility de a răspunde nevoilor complexe și uneori limitative din punct de vedere operațional ale operatorilor de flote de autobuze și camioane și este susținută de decenii de dezvoltare și de o experiență în teren fără egal. Și mai impresionante decât calitatea excepțională și densitatea de putere a unității sunt flexibilitatea și interoperabilitatea extraordinară cu o gamă largă de OEM-uri, ceea ce face ca această soluție să fie una cu adevărat globală. Suntem deosebit de încântați să vedem cum HVC360 ajută clienții de toate categoriile să-și reducă costurile de funcționare și emisiile, pe măsură ce sectorul vehiculelor grele atinge progresele excelente deja înregistrate în electrificarea vehiculelor de pasageri.”,

a declarat Chris Nordh, șeful global al afacerii Flote și transport la ABB E-mobility.

Articole similare

Ad