Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Routier le acordă burse și alte avantaje studenților clujeni pasionați de transport

Routier European Transport oferă studenților din anul III, specializarea Ingineria Transporturilor și a Traficului, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, burse în valoare de 600-1.000 de lei/lună, pe perioada anului IV, care să le susțină dezvoltarea academică și profesională și să-i ajute să fie independenți financiar încă din perioada studiilor.

Bursele au fost acordate în urma unui concurs care a dus la alegerea studenților care au obținut punctaj maxim. Dar ele nu sunt singurul beneficiu oferit de Routier, ci studenții au acces și la practică în cadrul companiei sau chiar oportunități de angajare și suport în realizarea lucrării de licență.

Firma clujeană a avut această inițiativă pentru că înțelege că educația este baza pe care se clădește viitorul și este conștientă de faptul că societatea românească are nevoie de profesioniști în transporturi, care să ofere exemple și bune practici. În plus, compania este convinsă că angajații săi pot deveni modele de urmat pentru mulți tineri.

Managerii Routier, Rareș și Bogdan Retegan, care sunt mereu atenți la noile tehnologii din industrie, la camioanele viitorului sau la integrarea inteligenței artificiale în procesele de transport, știu că totul pornește de la tineri vizionari, pe care aleg să îi susțină încă din facultate. Astfel, ei dovedesc și de această dată că au o abordare de pionieri, prin care aduc un avantaj competitiv pe care îl livrează mai departe clienților sub forma optimizării operațiunilor de transport ale acestora.

Articole similare

Ad