Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SoftOne România cumpără QBS Retail & Logistics din Brașov

SoftOne România, parte a Grupului SOFTONE, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii Cloud ERP, CRM și aplicații de mobilitate și facturare electronică, a anunțat achiziția companiei QBS Retail & Logistics din Brașov.

Prin noua achiziție, compania își propune să-și consolideze poziția pe piața din România pentru acest an.

Totodată, SoftOne România își extinde portofoliul de clienți și parteneri, având ca obiectiv dublarea numărului de angajați al companiei, precum și creșterea cifrei de afaceri cu peste 50% în acest an.

Noua subsidiară SoftOne România din Brașov va avea ca principală responsabilitate susținerea partenerilor și clienților din regiunea Transilvania.

QBS Retail & Logistics este un partener cu o vastă experiență în ecosistemul SoftOne și are peste 20 de ani de experiență pe piața românească. Compania oferă servicii integrate de analiză, dezvoltare și implementare a soluțiilor software de afaceri. Având cunoștințe avansate în privința soluțiilor Soft1, QBS Retail & Logistics sprijină eficient eforturile de transformare digitală ale clienților săi și îi ajută să își optimizeze continuu procesele de afaceri prin aplicații și tehnologii de ultimă generație.

SoftOne România își propune să valorifice experiența și expertiza QBS Retail & Logistics pentru a oferi clienților săi soluții avansate și servicii de înaltă calitate în domeniul ERP, CRM și aplicații de mobilitate sau facturarea electronică.

„Suntem fericiți să anunțăm achiziția companiei QBS Retail & Logistics, unul dintre cei mai importanți parteneri locali SoftOne, și deschiderea unui nou punct de lucru în Brașov. Această mișcare strategică reprezintă un pas extrem de important în extinderea și dezvoltarea SoftOne pe piața din România, ce ne va ajuta să ne consolidăm prezența în regiunea Transilvaniei și să ne deservim partenerii existenți la nivel național mult mai eficient. Am încredere că achiziția QBS Retail & Logistics va aduce beneficii semnificative ecosistemului SoftOne și că împreună vom reuși să susținem transformarea digitală a mediului de business din România.”,

a precizat Alexandra Lucescu, Director General SoftOne România.

„Achiziționarea QBS Retail & Logistics de către SoftOne România reprezintă pentru noi o nouă etapă de extindere a companiei și suntem siguri că, bucurându-ne de sprijinul SoftOne, vom reuși să dezvoltăm produse și să oferim servicii care să satisfacă în totalitate atât nevoile rețelei de parteneri, cât și nevoile de transformare digitală a companiilor, indiferent de dimensiune”,

a declarat Iulian Tănasă, Director General, QBS Retail & Logistics.

Articole similare

Ad