Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Zilele Portilor Deschise Bergerat Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur Romania, dealer Cat® de peste 80 de ani si reprezentant exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania, organizeaza in perioada 12-13 mai 2016 evenimentul Zilele Portilor Deschise 2016.
Conceput sub sloganul "Impreuna construim viitorul – solutii noi, inteligente!", evenimentul a reunit un numar de peste 200 de parteneri din toata tara si a integrat sesiuni de networking, prezentare de produse si tehnologii si discutii in jurul programelor cu subventii europene.
 

Printre produsele ce au putut fi testate s-au numarat autogrederul Cat 140M3, cu sistem Trimble GCS900 3D, buldozerul Cat D6N cu sistem Trimble GCS900 2D si excavatorul Cat 323E cu sistem Cat Grade Control.
Autogrederul Cat 140M3 este un utilaj dedicat constructiei si intretinerii de drumuri, dezvolta o putere neta de 149kW, are o greutate operationala de 19.935 kg si este dotat cu o lama de 4,3m. Integrarea sistemului de ghidare automata GPS Trimble GCS900 3D asigura utilajului o functionalitate sporita. Datorita informatiilor oferite de acest sistem, lucrarile sunt realizate mai eficient si la un nivel mai ridicat de calitate.
Cat 323E este un excavator hidraulic dotat cu tehnologia Cat® GRADE. Cu ajutorul acestei tehnologii, operatorii reusesc sa creasca eficienta cu aproximativ 45% si sa realizeze lucrarile cu 30% mai rapid.
In cadrul evenimentului au fost prezentate, in premiera, si avantajele liniei de produse Cat® XE care cuprinde doua incarcatoarele frontale pe roti 966M XE si respectiv 972M XE si excavatorul hibrid 336F XE. Tehnologiile XE includ sisteme unice, inovative, menite sa maximizeze eficienta utilajelor. De exemplu, pe excavatorul 336F L XE s-a instalat un distribuitor adaptiv ACS, care controleaza electronic distribuitorul hidraulic principal pentru a folosi energia hidraulica doar atat cat este nevoie si unde este nevoie. De asemenea, incarcatoarele frontale 966M XE si 972M XE vin cu o transmisie variabila continua care permite motorului sa ruleze intr-un interval eficient de rotatii pe minut, indiferent de viteza la sol a utilajului. Toate utilajele dotate cu tehnologii XE au un consum cu pana la 25% mai mic comparativ cu modelele Cat standard.
Noua solutie de cartografiere este dezvoltata de Caterpillar Inc si Redbird si presupune colectarea si analizarea de date aeriene cu ajutorul dronelor, astfel incat companiile partenere sa poata realiza un management de activitate mai eficient, mai sigur si mai profitabil. Analiza datelor se realizeaza prin intermediul platformei software Cardinal, un produs bazat pe tehnologie cloud. Platforma poate fi accesata de oriunde, oricand, si ofera informatii cadastrale atat in format 3D, cat si 2D. Cu ajutorul solutiei, managerii de proiect pot urmari in fiecare zi stadiul lucrarilor si pot emite estimari precise de timp.
Caterpillar a folosit deja in Romania acest gen de cartografiere, pentru un studiu de fezabilitate a 5 cariere.
In cadrul evenimentului au avut loc discutii si dezbateri despre programele cu subventii UE, oportunitatile pe care acestea le aduc, dar si dificultatile cu care se confrunta companiile ce le acceseaza.

Articole similare

Ad