Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O noua gama de anvelope de camion on-road de la Dunlop

Dunlop a lansat la jumatatea lui mai noua sa gama de anvelope on-road pentru camioane, care se adreseaza flotelor ce opereaza in transport de marfa regional si pe distante lungi.
Noua anvelopa de directie Dunlop SP346 este superioara predecesoarei sale, SP344, atat din punct de vedere al kilometrajului si al consumului de carburant, cat si al manevrabilitatii in orice conditii de carosabil, datorita profilului inovativ al benzii de rulare, canelurilor mai adanci ce sporesc flexibilitatea blocurilor benzii de rulare si permit o compactare mai buna a zapezii, precum si designului canelurilor si frecventei lor, care asigura nu doar aderenta mare pe carosabil umed, ci si un nivel redus de uzura.
 

Noul model SP446 pentru axa de tractiune ofera si el un kilometraj mai mare si un consum mai mic fata de predecesorul sau, SP444, precum si o tractiune foarte buna pe toate tipurile de carosabil, una dintre principalele sale caracteristici fiind forma de „picaturi de ploaie“ a canelurilor de la baza, care respecta cerintele M+S si 3PMSF, reduce presiunea care se creeaza in jurul canelurilor din partea de jos si confera robustete cand camioanele fac transport regional. O alta caracteristica a SP446 este noua tehnologie Dual Layer, in care stratul exterior al benzii de rulare este foarte rezistent la abraziune, iar stratul interior reduce rezistenta la rulare datorita proprietatilor sale de histerezis scazute.
In ceea ce priveste anvelopa pentru remorca SP246, aceasta va fi disponibila mai tarziu in cursul acestui an.
Noile modele pot fi resapate si recanelate si odata cu ele au fost lansate si anvelopele premium resapate la cald Dunlop TreadMax SP446, iar Dunlop TreadMax SP246 va fi disponibila tot din acest an. Acestea ofera avantaje economice similare anvelopelor noi, asa cum promit reprezentantii companiei
Lansarea noii game a avut loc in Luxemburg, la Centrul de Inovatie Goodyear, si despre acesta, precum si despre cele trei noi modele de anvelope, puteti citi mai multe in numarul din iunie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad