Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

T-Festival isi deschide portile vineri, 27 mai la Bucuresti

T-Festival, cel mai mare festival dedicat camioanelor, motocicletelor si muzicii tribute din Europa de Sud-Est, isi deschide portile vineri, 27 mai, la Romexpo, Bucuresti, iar timp de 3 zile, intre 27 si 29 mai 2016, publicul va putea admira peste 15 camioane tunate, peste 30 de motociclete customizate si asculta cele mai indragite piese la nivel mondial ale artistilor Adele, Coldplay, Kings of Leon, Pink, Green Day si Bon Jovi, cantate de renumite formatii tribute.
Cea de-a patra editie a T-Festival aduce la Romexpo multe surprize pentru pasionatii de camioane, motociclete si muzica buna.
 

Peste 15 camioane tunate s-au inscris deja la sectiunea ”Cele mai frumoase camioane”, dintre care 8 Scania, 4 Volvo, 2 MAN, un DAF, un Kenworth si un Freightliner, iar doua dintre acestea vor fi pictate in temele filmelor Transformers si Iron Man. Publicul isi va putea vota preferatul, iar castigatorul va primi un premiu surpriza.
Totodata, profesionistii din industria de transport rutier vor putea gasi solutii de cresterea a afacerilor din partea expozantilor din cadrul T-Festival, care vor aduce ultimele modele de camioane si semiremorci, autobuze, motociclete, piese si accesorii, echipamente si utilaje, precum si oferte de finantare prin leasing si asigurari. In plus, fiecare brand de camioane va avea o zona dedicata pentru concursul de indemanare pentru public, organizata si supravegheata de catre IFPTR.
La sectiunea ”Cele mai frumoase motociclete” publicul va putea admira peste 30 de motociclete customizate, din categoriile bobber, chopper, trike sau power cruiser. De asemenea, Chopper Academy reprezinta imaginea moto a T-Festival, fiind de altfel coordonatorii paradei de camioane si motociclete.
Atat camioanele, cat si motocicletele care vin la T-Festival vor lua parte sambata, pe 28 mai, la cea mai mare Parada de Camioane si Motociclete din Romania pe traseul Romexpo – Piata Victoriei – Piata Unirii – Piata Universitatii – Piata Victoriei – Romexpo.
Ziua de vineri, 27 mai, este dedicata celor mai importante teme din industria de transport, precum noile pachete legislative UE rutier si mobilitate, legislatia sociala UE/nationala aplicabila transporturilor rutiere internationale sau criza soferilor profesionisti in UE. Aceste subiecte plus multe altele vor fi discutate incepand cu ora 13:30 in cadrul Conferintei Internationale IRU-UNTRR privind "Competitia Loiala in Transporturile Rutiere Tendinte Globale & Provocari UE intr-o lume in continua miscare”, care va avea loc la hotel Pullman. De la ora 09:00, tot pe 27 mai, la hotel Pullman, va avea loc seminarul Utilizarea eficienta a autorizatiilor de transport rutier international de marfa, iar de la ora 11:00, UNTRR impreuna cu IRU si grupul german PTV vor lansa UNTRRplanner, cel mai mare planificator de rute din Europa.
Pe zona de muzica, pe 27 si 28 mai vor urca pe scena festivalului trupele Bad Medicine, Daylight, Skyfall, Drink Day, Pink Deluxe si Kings of Rodeo care vor interpreta cele mai indragite melodii ale unor artisti de talie mondiala: Bon Jovi, Coldplay, Adele, Green Day si King of Leon. „Tribute band” inseamna o formatie care interpreteaza melodiile unei trupe celebre cat mai aproape de versiunea originala.
T-Festival va dedica ziua de 29 mai copiilor, avand in vedere ca peste cateva zile va veni ziua lor, 1 iunie. Am pregatit spectacole de dans si gimnastica oferite de Scoala Copiilor, concerte ale trupele Fabrik si Rockschool, dar si concursuri de cunostinte privind circulatia rutiera, indemanare karturi si trotinete.
Un bilet costa 10 lei, iar copiii sub 14 ani beneficiaza de intrare gratuita. Biletele se pot achizitiona in ziua festivalului la casele de bilete de la Romexpo. Programul de vizitare al T-Festival este vineri, ora 16 :30 – 23 :00, sambata, 09 :00 – 23 :00 si duminica, 10 :00 – 18 :00. Mai multe detalii despre festival puteti gasi pe pagina festivalului www.t-festival.ro si pe pagina  de Facebook – T-Festival.
T-Festival este sustinut de UNTRR, IRU, Scania, Mercedes-Benz, Goodyear, Mol, Krone, CTE Trailers, e-rovinieta.ro, Porsche Autovehicule Comerciale, Golden Brau, Vialtis, Oscar Downstream, Raiffeisen Leasing, UTA, TSG euroShell, Bridgestone, Unicredit Leasing, Taxback International, AS 24, Elgeka Ferfelis, Vitrina cu Machete, Pro Bike, revista Tranzit, Beraria H, Spard Team, ACR.

Articole similare

Ad