Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Soferii si dispecerii comunica mai usor datorita noii aplicatii Connect de la WebEye

WebEye Romania lanseaza aplicatia Connect, disponibila pe dispozitive cu sistem de operare Android, care permite dialogul nelimitat, la costuri reduse, intre diferite persoane implicate in activitatea de transport, precum si intre soferi si familiile lor. WebEye Connect este usor de utilizat si se activeaza prin simpla conectare a telefonului/tabletei la unitatea de bord a vehiculului.
Ce aduce nou aceasta aplicatie explica Levente Gall, directorul de vanzari al WebEye Romania: un serviciu modern si usor de utilizat, comunicare nelimitata, costuri mici si faptul ca nu mai sunt necesare alte device-uri decat smartphone-ul sau tableta soferului.
 

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Google Play si se conecteaza prin bluetooth la unitatea de bord, nefiind astfel necesara conexiunea aparatului la Internet.
Cu ajutorul Connect se pot transmite si mesaje text predefinite, precum statusul comenzii de transport, diferite costuri pe parcursul executiei, alimentari cu motorina, atasarea sau detasarea semiremorcii/containerului. Transportatorii au acces in timp real la informatii privind pozitia soferului, locatia remorcii sau a containerului si multe alte date care tin de economia unei curse.
Astazi, doar unul din 10 vehicule nu dispune de o unitate de bord. Prin simpla conectare la aceasta se activeaza „linia verde” dintre sofer si firma de transport, ceea ce permite gestionarea eficienta a activitatii.

Articole similare

Ad