Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental, investitie de 12 milioane de euro la fabrica de componente electronice din Timisoara

Fabrica de componente electronice Continental din Timisoara investeste 12 milioane de euro in extinderea spatiului de lucru cu peste 7000 m2. Lucrarile vor fi gata pana la finalul acestui an.
Startul la constructie a fost dat pe 25 mai 2016, in cadrul unei ceremonii interne, unde directorul fabricii, Franciscoxavier Pujol, a explicat motivele pentru care aceasta extensie este necesara: „Obiectivul nostru este ca pana la finalul acestui an sa incheiem lucrarile de constructie ale extensiei astfel incat sa putem sa onoram comenzile clientilor nostri.
 

Ca urmare a acestei investitii vor rezulta peste 7.000 m2 de spatii destinate birourilor, depozitarii, respectiv zonelor sociale (vestiare, bucatarii si spatii sanitare)”, se arata intr-un comunicat al producatorului.
La finalul acestui an, fabrica de componente electronice Continental din Timisoara va dispune de o suprafata de peste 21.000 m2.
„Dorim in acest an sa crestem cu peste 1.000 de noi angajati in Romania pe partea de cercetare si dezvoltare si in productie. Investitia e un pas important atat pentru locatie, cat si pentru Continental pentru a face posibila aceasta crestere. Lucram impreuna si e normal sa crestem impreuna“, a explicat Christian von Albrichsfeld, managerul general Continental Romania. Compania avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajati si isi va mari echipa in 2016 cu peste 1.000 noi membri in Romania.

Articole similare

Ad