Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cel mai frumos camion este de data aceasta un MAN

In perioada 27-29 mai, UNTRR a organizat la Bucuresti, la Romexpo, a patra editie T-Festival, in cadrul careia s-a desfasurat si traditionala competitie "Cel mai frumos camion".
Ca in fiecare an, cele mai multe vehicule inscrise au fost Scania. Doua dintre ele, un R 480 si un R 500, apartin Ost Transport, proprietarul firmei fiind deja renumit pentru pasiunea pentru aceasta marca si mai ales pentru pictarea, decorarea si echiparea camioanelor astfel incat nu doar sa atraga privirile tuturor participantilor la trafic, dar si sa fie favorite in orice concurs de acest gen. Alaturi de ele au sporit prestigiul marcii suedeze si modelele R 420 al Elinor&E, doua R420 ale Logistic Fruit M&G, un alt vehicul celebru in intreaga Europa, V8 Black Amber apartinand Vlase Spedition, un V8 al Moneximprest si un R 620 al Hovitrade.
 

Tot din Scandinavia au fost si vehiculele firmelor Intertrans Dany – un Volvo FH12 500 XL si un Volvo FH16 610 XL – GEC International Spedition – Volvo FH16 – si Mamafrigoline – Volvo FH16. Alaturi de ele a concurat si un DAF XF 460 al firmei Larimixspeed, dar nu au lipsit nici doua camioane nord-americane, care atrag si ele numeroase voturi si numerosi fani la fiecare editie: Kenworth W 900 B, al lui Paul Sindie, si Freightliner Coronado, al companiei Standard Industry.
Castigator a fost de aceasta data modelul MAN TGX inscris in concurs de Pet-Trans – avand pictat chipul lui Stefan cel Mare, dar si alte imagini, inclusiv una care sublinia suprematia MAN asupra altor marci de camioane.
Tot cu MAN, de data aceasta un TGA 460 "Joker", s-a prezentat la T-Festival si Paultrans.

Mai multe despre castigatori puteti citi in numarul din iulie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad