Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FAN Courier extinde reteaua de Centre de predare/primire expeditii din Bucuresti

FAN Courier a deschis cel de-al 9-lea Centru de primire/predare expeditii, urmand ca pana la finalul anului, continuand strategia de consolidare a relatiei directe cu clientii finali, numarul centrelor sa ajunga la 10.
Ultimul centrul care a devenit operational pe 1 iunie este situat in Bd. Theodor Pallady, din Bucuresti. ”Centrul de predare/primire expeditii din Bd. Theodor Pallady nr. 2, bl.M2A, este o solutie suplimentara pe care am adoptat-o pentru clientii care nu pot sau nu doresc sa astepte curierul acasa.
 

Este o solutie in completarea serviciului Collect Point si a parteneriatului semnat la finalul lui 2014 cu OMV-Petrom. Investitiile pentru cresterea gradului de satisfactie a clientilor sunt prioritare pentru evolutia companiei noastre. In acelasi registru se inscriu si deschiderea noului HUB Regional de la Brasov dar si afilierea noastra la organisme internationale precum EURODIS, cu care ne putem sustine cresterea eficientei serviciilor”, a declarat Roxana Magopet, Marketing&PR Manager al FAN Courier.
Amenajat intr-un spatiu de 68 mp, noul centru a fost ales pentru a acoperi o noua zona a Capitalei si functioneaza de luni-vineri, intre orele 9.00-21.00 si sambata 9.00-14.00.
Pentru 2016, FAN Courier estimeaza o cifra de afaceri de 102 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 15% fata de anul anterior. In 2015, investitiile realizate de FAN Courier au fost de peste 12 milioane de euro, cu aproape 50% mai mari decat estimarile initiale.

Articole similare

Ad