Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania intra si in flota Cartrans

Cartrans a inceput sa testeze anul trecut in martie un camion Scania, in cadrul programului Try and Buy, destinat operatorilor cu flote mari care nu aveau aceasta marca in parcul propriu, si a decis sa cumpere si modelul respectiv, si alte noua unitati, care i-au fost livrate pe 1 iunie.
Unul dintre principalele aspecte care au inclinat balanta in favoarea Scania a fost, asa cum declara CEO-ul Cartrans, Decebal Popescu, reactia soferilor, „care privesc Scania ca pe un varf, ca pe un camion de lux – noi chiar am cumparat Crown Edition – si care au apreciat in special confortul si faptul ca interiorul si bordul sunt o imbinare foarte frumoasa intre nou si clasic“.
 

Dar si consumul a fost la nivelul asteptarilor. „De fapt, intregul pachet oferit de Scania m-a determinat sa cumpar aceste noua camioane: calitatea, care nu poate fi pusa la indoiala, fiind vorba de un camion ajuns la maturitate, care a trecut toate testele si care nu ne va oferi surprize in exploatare, si conditiile financiare foarte bune.“
Cele noua vehicule au fost cumparate prin credit extern pe cinci ani de la Scania.
Intre cele doua companii s-a incheiat si un acord de buy back, dar optional: daca firma de transport vrea sa restituie camionul si sa cumpere tot Scania a fost stabilit de acum un pret, dar acesta va fi influentat si de realitatea pietei de la acel moment.
Soferii care vor merge pe noile camioane au facut si training la Scania, iar CEO-ul Cartrans este de parere ca acesta ar trebui reluat periodic.

Articole similare

Ad