Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich inaugureaza noul sediu in Romania

Dupa o prezenta de 18 ani pe piata romaneasca prin partenerul sau Wylze Logistik, Jungheinrich a preluat operatiunile din tara noastra, incepand cu ianuarie 2016, cu scopul infiintarii propriei companii, Jungheinrich Romania. Firma va asigura in zona activitatile de vanzare directa si serviciile post vanzare Jungheinrich.
Inceputul anului 2016 a fost unul foarte dinamic pentru producatorul de echipamente si solutii pentru logistica Jungheinrich, care a raportat nu doar cresteri ale comenzilor, numarului de unitati produse si a profitului net, ci si extinderea propriei retele de vanzari, ajunsa in prezent la 36 de filiale in intreaga lume.
 

Romania este una din pietele in care Jungheinrich activeaza din 2016 prin propria reprezentanta de vanzari, Jungheinrich Romania, dupa preluarea activitatii de vanzari, inchiriere si service stivuitoare Jungheinrich a dealer-ului Wylze Logistik.
Clientii romani vor avea la dispozitie toate serviciile si produsele pe care Jungheinrich le ofera la nivel global: de la partea de rafturi, sisteme WMS, auto-pallet mover, depozite automate, etc. Strategia Jungheinrich este aceea de se pozitiona ca un furnizor de solutii logistice complete.
Jungheinrich ofera si servicii de finantare foarte avantajoase, care vor putea fi accesate de clientii din Romania. In plus, flota de echipamente demo va fi diversificata, pe langa modelele cele mai solicitate urmand sa fie aduse si utilaje mai specializate.
Investitia din Romania se intinde pe o suprafata totala de 11.000m2 din care 4.300m2 reprezinta zona de birouri, depozitul si atelierul de service. Cu un numar de 78 angajati, Jungheinrich vine in intampinarea cerintelor clientilor, oferind solutiile corecte si complete pentru orice aplicatie.

Despre Jungheinrich
Jungheinrich se afla in topul companiilor producatoare de echipamente de manipulare, depozitare si imbunatatire a fluxurilor de productie. Compania este printre principalii furnizori de servicii de intralogistica oferind clientilor sai o gama larga de stivuitoare, sisteme logistice si consultanta. Actiunile Jungheinrich sunt tranzactionate la toate bursele de valori din Germania.

Articole similare

Ad