Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Axis anunta achizitia companiei Cognimatics

Axis Communications anunta achizitia Cognimatics, companie specializata in dezvoltarea de solutii software dedicate mediul retail. Tehnologiile Cognimatics sunt folosite pentru aplicatii multiple precum numararea persoanelor sau masurarea cozilor de la casele de marcat. Acesta achizitie vine sa confirme strategia Axis de dezvoltare si imbunatatire a solutiilor proprii dedicate segmentului de retail.
 

“Produsele Cognimatics sunt binecunoscute, dovedindu-si eficienta in mediul retail si completand cu succes solutiile actuale Axis. Angajamentul partenerului nostru de a dezvolta produse inovatoare si usor de folosit este in concordanta cu abordarea Axis de a oferi solutii valoroase clientilor. Suntem incantati ca putem oferi partenerilor nostri si utilizatorilor finali solutii care actioneaza ca un complement natural pentru produsele Axis deja achizitionate”, a declarat Ray Mauritsson, CEO al Axis Communications.
Fondata in 2003, Cognimatics este o companie suedeza cu sediul central in Lund si cu 12 angajati. Compania dezvolta aplicatii de analiza video ce pot fi folosite in retail si ajuta la optimizarea operatiunilor, la imbunatatirea experientei de cumparare sau la cresterea nivelului de securitate si protectie. Axis Communications si Cognimatics au cooperat de-a lungul anilor atat pe partea de inginerie, cat si pe partea de vanzari, pentru a oferi solutii integrate unor clienti comuni. Solutiile Cognimatics deservesc clienti din peste 70 de tari prin intermediul unui distribuitor global si a unei retele de integratori de sistem.

Articole similare

Ad