Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un an foarte bun pentru GEFCO Romania si din punct de vedere cantitativ, si calitativ

GEFCO Romania a inregistrat in 2015 cea mai mare rata de crestere a cifrei de afaceri din ultimii cinci ani, pana la 64 de milioane de euro, cu 23% mai mult decat in 2014. Rezultatele foarte bune se datoreaza, asa cum arata Jérôme Chevrolet, directorul general al filialei din tara noastra, ofertei aliniate cu nevoile clientilor internationali, fluxurile de transport fiind optimizate prin solutii alternative si prin trecerea de la cumpararea la nivel local la o abordare regionala si chiar internationala, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea serviciilor: in 2015, 99% dintre livrari s-au realizat la timp, iar nivelul de acuratete a inventarului in toate facilitatile de depozitare a fost de 100%.
 

„A existat o crestere a numarului de transportatori cu care colaboram, in acelasi timp fiind consolidate si dinamizate parteneriate si cu alte filiale GEFCO, pentru a sprijini dezvoltarea afacerii.”
In 11 ani de activitate in Romania, compania s-a dezvoltat permanent, avand acum mai mult de 116 angajati.
In 2015, activitatea dedicata vehiculelor finite (Finished Vehicles Logistics) a inregistrat o crestere importanta, depasind rezultatele deja foarte bune din 2014 si ajungand la operarea a 160.000 de vehicule. Aceasta linie de activitate deserveste producatorii de vehicule si importatorii si distribuitorii de masini, furnizand o gama larga de solutii, de la scheme simple de transport la solutii multimodale optimizate. Pentru filiala din Romania, 2015 a insemnat insa dezvoltare in toate sectoarele de activitate, astfel ca, alaturi de Finished Vehicles Logistics, un factor important al cresterii au fost solutiile door-to-door de transport aerian si maritim.
Incepand cu 2015, compania are trei huburi de distributie in Romania, centrelor din Arad si Bucuresti alaturandu-li-se cel din Bacau, ca rezultat al colaborarii cu un partener local. Astfel, operatiunile din partea estica a tarii sunt gestionate mai usor si mai eficient, reprezentand in acelasi timp un liant pentru activitatile din Republica Moldova.
GEFCO Romania si-a consolidat pozitia ca al doilea cel mai mare operator de logistica dupa cifra de afaceri si ca unul dintre cei mai importanti furnizori pentru industria locala a autovehiculelor, oferind o expertiza 360° in managementul lantului de aprovizionare pentru cei peste 300 de clienti ai sai. Compania a si profitat de dezvoltarea economiei nationale, dar a si contribuit in acelasi timp la aceasta, asa cum puncteaza reprezentantii sai.
In plus, GEFCO Romania a primit premiul pentru Cel mai bun furnizor extern de servicii logistice (Non BOP Logistic Award) de la Dacia Renault, unul din clientii sai principali, ca recunoastere a serviciului de calitate oferit fabricii de la Mioveni in transportul de vehicule finite.

Articole similare

Ad