Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anvelope Continental pentru autocarele de la Euro 2016

Continental, sponsor oficial al UEFA EURO 2016, doteaza autocarele oficiale si autocarele de transport, care transporta echipele inspre si in cele zece orase in care se desfasoara meciurile si care sunt distribuite pe intreg teritoriul Frantei, cu anvelope Premium.
Pe langa autocarele celor 24 de echipe calificate, anvelopele Conti Goal HA3 special concepute, echipeaza si cele 20 de autocare VIP, puse la dispozitie de catre firme private selectate. Anvelopa exclusiva UEFA EURO 2016, care are la baza anvelopa pentru trafic regional Conti CityPlus HA3 deja implementata, a fost dezvoltata de catre inginerii Continental la Hanovra, special pentru aceasta ocazie, se arata intr-un comunicat al producatorului german. Anvelopa Conti Goal HA3, cu dimensiunea de 295/80 R 22.5 poate fi utilizata pe toate axele.
 

Profilul dispune de canale longitudinale pronuntate, pentru o manevrabilitate optima si pentru asigurarea caracteristicilor pe timp de ploaie. Combinatia cu lamele 3D adanci asigura aderenta suplimentara si caracteristici de franare constant bune, pe intreaga durata de viata a anvelopei. Impreuna cu amestecul special de cauciuc pentru suprafata de rulare, flancurile laterale inchise asigura un comportament la rulare extrem de confortabil si de silentios. Structura rigidizata a peretelui lateral reduce deformarea anvelopei si isi aduce astfel aportul substantial la reducerea consumului de combustibil.
Intretinerea si ingrijirea anvelopelor tuturor celor 44 de autocare, care sunt echipate cu anvelope Conti Goal HA3 de dimensiunea 295/80 R 22.5 sunt asigurate pe parcursul UEFA EURO 2016 incepand cu meciul de deschidere, din 10 iunie, pana la finala din 10 iulie, de la Paris, de catre reteaua FleetPartner Continental.

Articole similare

Ad