Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transportatorii romani, pe locul doi la achizitia de viniete pentru Marea Britanie

Transportatorii rutieri din Polonia continua sa fie majoritari in ceea ce priveste plata taxelor de drum din Marea Britanie, urmati de cei din Romania si Spania, arata autoritatile britanice.
Pe locurile urmatoare in clasamentul intocmit de sursa citata se numara camioanele din Irlanda si Ungaria. Impreuna, Polonia, Romania, Spania, Irlanda si Ungaria detin 60% din vinietele cumparate in Regatul unit.
 

Comparativ cu primul an de operare, cei mai multi transportatori prefera vinieta de o zi, in timp ce procentajul de viniete anuale este in scadere. In baza de date publica a autoritatilor de transport britanice sunt inregistrate peste 221.500 de vehicule grele (de peste 12 tone), din peste 60 de tari. In plus, 21.700 de companii au ales sa se inregistreze in sistem.taxa de drum pentru vehiculele comerciale cu greutate de peste 12 tone a fost introdusa incepand cu 1 aprilie 2014. Transportatorii straini trebuie sa plateasca taxa inainte de a intra pe teritoriul Marii Britanii, prin sistemul de plata Northgate Public Services.

Articole similare

Ad