Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Euro Service, afaceri pe piata locala de peste 200 de milioane euro

Piata romaneasca de combustibili pentru transportul rutier de marfa si persoane, atat la intern, cat si la international, este estimata la 2 miliarde de litri pe an, cu o valoare de 2,5 miliarde de euro, inclusiv taxele, potrivit lui Robert Vass, Country Manager Romania si Ungaria DKV Euro Service.
Compania a finalizat anul 2015 cu o cifra de afaceri de 194 de milioane de euro, in crestere cu 11% fata de anul precedent. In comparatie cu 2014, baza de clienti pentru Romania a inregistrat o crestere de 29 de procente.
 

Pentru 2016, furnizorul de carduri de combustibil estimeaza o crestere a cifrei de afaceri la 215 milioane de euro si doreste sa atinga o cota de piata de 9% din segmentul de transport rutier international. In plus, compania intentioneaza sa-si dezvolte baza de clienti cu 15-20%.
Potrivit unei estimari DKV Euro Service, transportul de marfa international a reprezentat, la nivelul anului 2013, circa 65% din volumul total de marfuri transportate. Compania are peste 60.000 de puncte de acceptanta in 42 de tari europene, unde se poate alimenta pe baza cardurilor. Pe plan local, clientii DKV pot beneficia de o retea locala de peste 700 de statii (LUKOIL, MOL, OMV / Petrom, Oscar Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral etc).
“Anul 2015 a fost pentru DKV Mobility Services Group (care include DKV Euro Service) cel mai bun din istoria de 80 de ani a companiei si ma bucur sa spun ca o parte din aceasta reusita se datoreaza si operatiunilor noastre din Romania. De sase ani de cand suntem prezenti aici am castigat constant cota de piata si am devenit unul dintre lideri. Si anul acesta DKV se va concentra pe dezvoltarea serviciilor si a retelei de parteneri locali pentru a valorifica tendinta pozitiva pe care o observam“, a declarat Robert Vass.
In 2015, DKV Mobility Services Group a obtinut o cifra de afaceri de 5,8 miliarde de euro. In prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV si unitati de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienti.

Articole similare

Ad