Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Semperit aniverseaza 110 ani si lanseaza o noua gama de anvelope pentru camioane

In cadrul unui eveniment desfasurat pe durata a doua zile la Viena, Semperit marcheaza, odata cu innoirea intregului sau portofoliu de anvelope pentru autocamioane, lansarea in viitor a marcii si serbeaza in acelasi timp a 110-a aniversare.
„Familia Runner marcheaza lansarea marcii noastre Semperit intr-un nou capitol din istoria sa plina de traditie. Anvelopele se remarca prin tehnologii moderne si inteligente si reprezinta baza pentru pozitionarea si in viitor a marcii Semperit ca o marca puternica. In acest context nu doar innoim intregul portofoliu de produse, ci il si extindem si atingem astfel o acoperire de aproape 90 % a pietei, ceea ce ne aduce foarte aproape de marcile de top”, a declarat Constantin Batsch, director unitate comerciala Anvelope de schimb pentru camioane EMEA, de la Continental Reifen Deutschland GmbH, din portofoliul careia face parte si marca Semperit.
 

Odata cu modelul Runner F2 pentru puntea viratoare si cu anvelopa Runner D2 pentru puntea motrice, ambele disponibile in variante de dimensiune 315/80 R 22.5, Semperit si-a lansat, in vara anului trecut, campania de produse pentru utilizarea in traficul combinat regional si pe distante lungi. In cadrul evenimentului de la Viena s-a prezentat pentru prima data si anvelopa Trailer
T2 385/65 R 22.5, care completeaza familia Runner, versatila si in acelasi timp competitiva. Datorita amestecurilor de cauciuc special dezvoltate, design-ului optimizat al benzilor de rulare si constructiei robuste a carcasei, toate cele trei anvelope ofera performante maxime la rulare si o durata de viata extinsa. Atat anvelopa pentru puntea viratoare Runner F2, cat si anvelopa Trailer Runner T2, sunt inscriptionate cu marcajul M+S. Pe langa simbolul M+S, anvelopa pentru puntea motrice Runner D2 prezinta si simbolul Three Peak Mountain Snowflake (3PMSF). In plus, carcasele tuturor anvelopelor din familia Runner de la Semperit sunt configurate pentru o resapare.

Articole similare

Ad