Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAN livreaza 30 de autobuze Lion’s City CNG pentru Ljubljana

Ljubljana, castigatoarea titlului de „Capitala Europeana Verde“ in 2016, confirma distinctia primita prin achizitia unei flote de 30 de autobuze MAN Lion’s City CNG. Vehiculele, in configuratie solo si articulate, sunt propulsate de motorul MAN pe gaz natural comprimat, cu sase cilindri in linie, care dezvolta 310 CP la 2.000 rpm. Acestea inlocuiesc autobuzele mai vechi din flota capitalei slovene si, in acelasi timp, cresc capacitatea de transport. Noile vehicule asigura un plus de confort si siguranta, gratie podelei complet plate, rampei de acces, sistemului de supraveghere video si de informare al pasagerilor, cu ecrane LED.
 

Mai mult, autobuzele beneficiaza de agregat de aer conditionat si sistem integrat de incalzire in plafon.
„Tendinta spre urbanizare, concomitent cu cresterea presiunii pe companiile de transport public de a reduce emisiile poluante in orase, impun gasirea de solutii alternative pentru transportul pasagerilor pe distante scurte. Suntem mandri ca putem face Ljubljana mai curata si mai «verde» cu autobuzele noastre CNG“, a declarat Martin Strier, Managing Director MAN Truck & Bus Slovenia.
Pentru compania de transport public din Ljubljana, acesta este inceputul unei campanii de innoire completa a flotei. Obiectivul este ca in urmatorii ani sa fie inlocuite toate autobuzele Euro 4.

Articole similare

Ad