Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Statii de incarcare a vehiculelor electrice in hypermarketurile cora Romania

cora Romania a lansat o retea de statii de incarcare pentru masini electrice, proiect derulat in parteneriat cu EVConnect, incurajand astfel populatia sa foloseasca vehicule electrice sau hibrid, nepoluante. Demararea proiectului coincide cu lansarea, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, a Programului de dezvoltare a infrastructurii de incarcare a autovehiculelor electrice si hibrid, in conformitate cu reglementarile UE.
Prima statie functioneaza deja in parcarea magazinului cora Lujerului, din Bucuresti. Pe 28 iunie 2016 va fi deschisa a doua statie de incarcare, la magazinul cora Bratianu, din Constanta, astfel ca drumul pana la mare nu va mai fi o problema pentru posesorii de masini electrice.
 

In final, toate cele 11 hipermarketuri ale retelei cora Romania vor oferi clientilor si aceasta facilitate, grija pentru mediul inconjurator fiind o prioritate a companiei. Incarcarea masinilor electrice sau hibrid este un serviciu gratuit, oferit de catre hypermarket. La cora Lujerului pot fi incarcate simultan doua vehicule, intr-un spatiu special amenajat. Incarcarea dureaza in medie o ora, iar statia deserveste toate tipurile de vehicule electrice si hibride plug-in.
„cora Romania isi gandeste permanent actiunile in rezonanta cu nevoile comunitatilor din care fac parte hipermarketurile sale. Una din actiunile noastre principale se refera la proiecte verzi denumite coraVerde care au ca scop oferirea de solutii verzi zonelor in care operam. Prin urmare, am decis sa incepem instalarea in toate hipermarketurilor noastre de statii de incarcare masini electrice pentru a incuraja comunitatile pe care le deservim sa inceapa sa foloseasca un transport sustenabil. Primele statii sunt instalate in cora Lujerului si cora Bratianu in Constanta si ofera infrastructura necesara unui transport electric din ce in ce mai necesar. Mai mult, prin aceasta actiune dorim sa imbratisam viitorul si sa cream un prezent modern si durabil”, a declarat Emanuel Parvulescu, responsabil Mediu la cora Romania.
„Am facut echipa cu cora Romania pentru un scop nobil, acela de a oferi romanilor alternativa energiei electrice si de a contribui impreuna la un viitor sustenabil. EV Connect este prima companie din Romania care a inceput sa construiasca statii de incarcare pentru vehicule electrice si continuam cu incredere in aceasta directie pentru ca suntem convinsi ca acesta este viitorul”, a declarat Dragos Ciobanu, CEO EV Connect.

Articole similare

Ad