Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MHS Truck&Bus a livrat un MAN Lion’s Coach catre UDTR

MHS Truck&Bus, importator MAN si Neoplan pe piata romaneasca, a livrat la sfarsitul lui iunie a.c. un autocar Lion’s Coach catre Uniunea Democrata a Turcilor din Romania (UDTR), cu sediul in Constanta.
Vehiculul, de 12 m lungime, este configurat cu 49+1+1 locuri si dispune de motor MAN de 440 CP, in tandem cu transmisia automatizata TipMatic, cu 12 trepte plus marsarier.
Dintre echiparile autocarului nu lipsesc sistemele ESP, cruise-control, asistenta la franarea de urgenta sau asistenta la schimbarea benzilor de circulatie.
 

Iar pentru a asigura tot confortul pentru pasageri, Lion’s Coach a fost dotat cu doua frigidere, bucataria, toaleta, sistemul performant de aer conditionat sau sistemul multimedia, ce include DVD, CD, doua monitoare LCD si navigatie.
Cu prilejul livrarii autocarului la Constanta, echipa Tranzit a realizat un test-drive pe un traseu de 242,9 km, care a inclus in cea mai mare parte autostrada A2, dar si 25 de km pe soseaua de centura a Capitalei si cativa km in interiorul municipiului Constanta. Consumul mediu inregistrat a fost de 23,5 l/100km, in conditii de vant puternic, care si-a facut simtita prezenta mai ales dupa Cernavoda. Altfel, Lion’s Coach este un autocar bine inchegat, silentios si confortabil, cu o tinuta foarte buna de drum.
Articolul integral de test drive va fi publicat in numarul de septembrie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad