Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vivaro Combi, cheia succesului Opel

Flexibil, multi-functional si bine echipat, Vivaro se bucura de mare succes datorita paletei generoase de versiuni. Avand la baza Renault Trafic, Vivaro este oferit ca furgon, sasiu-cabina, cabina pentru echipaj sau microbuz de noua locuri.
Modelul Combi este propulsat de motorul Renault de 1,6 l CDTI, cu o plaja de puteri de la 95 la 145 CP. Scaunul soferului se poate ajusta pe sase directii, alaturi de acesta fiind amplasata o bancheta de doua locuri. Randurile doi si trei sunt configurate cu banchete de trei locuri, ultima fiind rabatabila, pentru a oferi spatiu mai mare de depozitare (capacitatea maxima este de 6 mc).
 

Vivaro Combi este disponibil in doua clase de greutate (2,7 si 2,9 t) si doua lungimi diferite (5 si 5,4 m), inaltimea totala ajungand la 1,97 m. Chiar si in versiunea de baza, vehiculul este bine echipat si detalii de calitate, care cresc confortul pasagerilor. Nu lipseste sistemul multi-media Opel IntelliLink, care este usor de controlat prin monitorul colorat de 7 inch, comenzile de pe volan sau chiar cele vocale. Navi 80 IntelliLink cu furnizarea de informatii in timp real este o alta optiune.

Articole similare

Ad