Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Knorr-Bremse isi consolideaza business-ul pentru vehicule comerciale piata din Asia

Knorr-Bremse va prelua afacerea cu componente de transmisie CVS pentru autostrada de la compania Bosch in Japonia. Aproximativ 120 de angajati urmeaza sa fie transferati in cadrul acestui proces de preluare.
Achizitia permite grupului Knorr-Bremse sa dezvolte si sa fabrice schimbatoare de viteza si elemente de actionare a ambreiajului, cat si transmisii pentru camioane si autobuze pentru piata asiatica, se arata intr-un comunicat.
 

Pretul tranzactiei nu a fost comunicat, intrucat achizitia trebuie sa fie aprobata de autoritatile nipone anti-trust. „Pentru Knorr-Bremse, aceasta achizitie reprezinta un pas important pentru expansiunea grupului pe piata de transmisii manuale si automate din Asia si ne va permite sa indeplinim intr-un mod mai cuprinzator nevoile clientilor nostri din aceasta regiune“, a declarat Dr. Peter Laier, membru in Comitetul Executiv al Knorr-Bremse AG. Sistemele de transmisii automate si manuale (AMT) si cele pentru transmisiile cu dublu ambreiaj (DCT) duc, mai spune compania, catre un confort sporit pentru condus, un consum optimizat de carburant si emisii de CO2 mai putine.

Articole similare

Ad