Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bosch isi continua cresterea in Romania

Bosch a anuntat incheierea anului financiar 2015 cu o cifra de afaceri de 1,2 miliarde de lei in vanzari consolidate in Romania. La cresterea vanzarilor cu 30% a contribuit achizitia completa a doua foste joint-venture detinute in parti egale, BSH Hausgerate GmbH si Robert Bosch Automotive Steering GmbH. Iar previziunile pentru acest an vizeaza o crestere de 3-5% fata de 2015. Numai anul trecut compania a investit in tara noastra aproape 180 de milioane de lei, iar alte investitii sunt preconizate si pentru anul acesta.
Bosch are patru entitati juridice in Romania, respectiv la Bucuresti, Cluj, Blaj si Timisoara.
 

Vanzarile Bosch pe piata locala au crescut cu 12% anul trecut, iar vanzarile totale nete, de 1,7 miliarde de lei in Romania, inclusiv cele ale companiilor neconsolidate si livrarile interne catre companiile afiliate, au crescut cu 50% fata de anul precedent. Pentru 2016 compania prevede un ritm de crestere de 3-5%.
In Romania Bosch avea anul trecut 3.200 de angajati, cu 30% mai multi decat cu un an inainte. Iar pentru anul acesta se preconizeaza o noua crestere in special la locatiile din Blaj, Cluj si Timisoara. In primele cinci luni ale acestui an compania a pastrat acelasi ritm de crestere de anul trecut.

Articole similare

Ad