Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

300 de service-uri Bosch in Romania

Toate sectoarele de activitate ale Bosch – respectiv Solutii de mobilitate, Tehnologie industriala, Bunuri de larg consum si Tehnologie pentru constructii si energie – au inregistrat cresteri. Divizia de Piese auto si echipamente de service a inregistrat in 2015 un nou record de vanzari in Romania. Unul dintre factorii de crestere a fost dezvoltarea conceptelor sale de service auto, Bosch Service si Auto Crew.
 

Reteaua Bosch beneficiaza de 300 de service-uri prin 56 de noi parteneri, fiind cea mai extinsa retea independenta de service-uri auto din Romania. In plus, divizia Termotehnica a inregistrat o crestere semnificativa a cifrei de afaceri in toate segmentele de produse. Avand in vedere cerintele directivei europene privind eficienta energetica (ErP), intrata in vigoare la finalul anului trecut, divizia Termotehnica s-a bucurat de succes mai ales cu centralele termice murale in condensare.
Anul acesta, prin continuarea investitiilor in canale specializate de distributie si lansarea de produse noi, compania se asteapta la o crestere cu doua cifre a vanzarilor pe piata din Romania. „Ne deranjeaza faptul ca trebuie sa transportam camioane intregi pe o infrastructura care nu este pregatita pentru un trafic intens. Fie ca este vorba de Cluj sau de Blaj, noi trebuie sa fim just-in-time cu camionul la client“, a spus Mihai Boldijar, directorul general Robert Bosch SRL.
Divizia Scule Electrice a inregistrat, de asemenea, o crestere cu doua cifre anul trecut, in special in segmentul sculelor profesionale, unde vanzarile au crescut cu peste 25%. „Vedem o revenire a constructiilor civile si industriale. Foarte cautate sunt aparatele de masura inteligente.

Articole similare

Ad