Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fiat Professional si-a intregit gama de utilitare

Fiat Professional a lansat saptamana trecuta trei noi modele de utilitare, completand astfel intreaga gama reinnoita total in numai doi ani, care poate acum raspunde oricarei cerinte, deoarece acopera toate segmentele de piata, oferind toate tipurile de caroserii, capacitati de incarcare, volume, ampatamente, inaltimi si latimi de incarcare, motorizari pe motorina, benzina sau gaz.
 

Cel mai nou produs intrat in gama Fiat Professional este pick-up-ul Fullback, produs pe platforma Mitsubishi L200, cu care producatorul italian intentioneaza sa aiba o prezenta importanta la nivel mondial, pentru ca, desi in Europa segmentul pick-up-urilor detine numai 6% din piata, in Africa si Orientul Mijlociu depaseste 70%.
Numele sau provine de la cuvantul englezesc Fullback ("aparator"), folosit in fotbalul american (sau rugby), sugerand robustete, agilitate, rapiditate.
Un alt model nou este Talento, care inlocuieste Scudo produs in parteneriat cu PSA (Peugeot-Citroën). Noul Talento este rezultatul unui nou parteneriat, de aceasta data cu Renault, fiind construit pe platforma Trafic. Numele sau provine, ca si Scudo, Ducato sau Fiorino, de la o veche moneda, sugerand valoarea comerciala adusa utilizatorilor sai. Talento face legatura intre Doblo Cargo si Ducato si permite Fiat Professional sa acopere noi volume si lungimi de incarcare cu care sa concureze pe segmentul 2P cu un ampatament de dimensiuni ideale.
O alta noutate in gama de utilitare Fiat o reprezinta noul Fiorino, cu un design nou aat la interior cat si la exterior. Vehiculul care a pus bazele segmentului de vanuri mici, agil in orase si usor de parcat, ofera o capacitate de incarcare de pana la 2,8 m3 si poate transporta greutati de pana la 660 kg.
Toate aceste noutati au fost prezentate in cadrul unui eveniment special organizat la Torino, in cadrul caruia au putut fi conduse si modele Ducato si Doblo Cargo, deja reinnoite in 2014.
Ducato este cel mai bine vandut model produs de Fiat, fiind preferat de carosierii de caravane, peste 75% din autorulotele vandute in prezent fiind carosate pe sasiuri Fiat Ducato.
In acelasi timp, Doblo Cargo ofera cea mai extinsa gama de pe acest segment, de la furgoane la vehicule speciale si chiar rulote, oferind una dintre cele mai mari capacitati de incarcare de pe acest segment (maximum 5.4 m3) si o sarcina utila de pana la 1 t.

Articole similare

Ad