Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hankook lanseaza doua anvelope noi pentru transportul regional

Producatorul premium de anvelope Hankook prezinta SmartFlex AH35, noua sa anvelopa pentru axa de directie dedicata pietei europeane si SmartFlex DH35 pentru axa de tractiune, dedicata transportului regional. Aceste anvelope all-season, care au primit deja premiul Red Dot Design 2016, beneficiaza de tractiune extrem de puternica gratie lamelor multi-3D.
SmartFlex AH35 a fost prezentata pentru prima data la Expozitia de Vehicule Comerciale din Birmingham, iar recent si-a facut debutul pe piata din Germania la Truck Grand Prix-ul de la Nürburgring.
 

Cu cele doua noi modele de anvelopa, operatorii de flote si companiile de transport marfa vor profita de eficienta de combustibil, vor putea parcurge mai multi kilometri si vor avea parte de o tractiune puternica datorita acestor solutii all-season. In timp ce modelele SmartFlex AH31 si SmartFlex DH31 se concentreaza mai mult pe dimensiuni mai mari ale jantei, cum sunt cele de 22,5 inchi, SmartFlex AH35 si SmartFlex DH35 sunt destinate unpr masuri mai mici, 17.5/19.5 inchi. Gratie simbolurilor M+S si 3-PMSF anvelopa pentru axa de directie este echipata optim pentru toate conditiile de vreme de iarna, fara sa neglijeze proprietatile de vara. SmartFlex AH35 este deja disponibila, in timp ce SmartFlex DH35 va fi pusa in vanzare in curand.

Articole similare

Ad