Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Farmec are un nou depozit langa Timisoara

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, cu acreditari internationale ale proceselor de fabricatie si produse comercializate in peste 30 tari, si-a deschis de curand un nou magazin la Timisoara si inaugureaza la 7 km de acest oras, in Ghiroda, un nou punct logistic pentru stocare si distributie, care va deservi circa 1.000 de clienti din Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara.
Acesta are o suprafata totala de 500 mp, permite accesul vehiculelor mari si este mult mai mare decat centrul anterior, dar si mai modern echipat, pentru a raspunde tuturor normativelor actuale in domeniu.
 

Necesitatea extinderii depozitului a venit, asa cum arata reprezentantii companiei, ca urmare a cresterii interesului romanilor pentru produsele sale, si el se inscrie in strategia anuala de dezvoltare si implementare a celor mai eficiente solutii tehnologice si logistice, in acord cu cresterea cifrei de afaceri si a popularitatii in randul consumatorilor. „Consolidarea la nivel national a propriei retele de distributie, atat prin deschiderea de noi magazine si puncte logistice, cat si prin modernizarea celor existente deja, este unul dintre principalele noastre obiective pentru 2016. Urmarim o strategie rationala de dezvoltare a acoperirii nationale prin identificarea nodurilor importante de transport si prin analizarea nevoii de aprovizionare de la nivel regional si national, astfel incat sa oferim clientilor nostri cea mai buna experienta inca de la inceput si toate produsele sa ajunga pe rafturile magazinelor in cel mai scurt timp”, a declarat Septimiu Maniu, directorul de logistica al companiei.
Cele peste 400 de tipuri de produse Farmec sunt prezente in 24.000 de magazine si farmacii din Romania, acoperind astfel un sfert din tot ce inseamna comert alimentar si farmacii. Comertul traditional numara aproximativ 17.000 de clienti, dar si mediul online inregistreaza vanzari substantiale.
Farmec are in prezent 10 spatii logistice ample in Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Pitesti, Bucuresti, Constanta, Focsani, Iasi si Brasov, iar magazinele sunt localizate in Cluj-Napoca, Arad, Timisoara, Targu-Mures si Sibiu.

Articole similare

Ad