Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF XF, premiul „Fleet Truck of the Year 2016“

DAF XF a primit premiul „Fleet Truck of the Year 2016“ in cadrul galei „Motor Transport Awards“ de la Londra, ceremonia la care au participat 1.600 de specialisti din cadrul industriei de transport.
Este pentru a sasea oara cand brandul DAF este incununat de succes in ultimii 9 ani. Premiul subliniaza inca o data beneficiile pe care le au proprietarii de flote in urma programului DAF Transport Efficiency pentru reducerea costurilor de operare si maximizarea disponibilitatii vehicului.
 

Similare cu celebrele premii Oscar, premiile Motor Transport Awards recunosc excelenta intr-un numar important de categorii, cea mai importanta pentru producatorii de vehicule comerciale fiind „Fleet Truck of the Year“.
„Economia importanta de combustibil transforma XF un performer de flota de top. DAF este complet axat pe maximizarea disponibilitatii vehiculului. Totodata, DAF a imbunatatit continuu designul cabinei, iar soferii dispun de spatiu suficient“, a afirmat juriul. „Premiile Motor Transport sunt evaluate de un juriu independent de transportatori si operatori de flote, ceea ce face chiar mai valoros acest trofeu“, a declarat directorul de Marketing si Vanzari DAF Trucks, Richard Zink.

Articole similare

Ad