Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus a intrat in Romania

Liderul european in sectorul de autocare interurbane si-a lansat pe 30 iunie serviciile la noi in tara, unde are statii in opt orase, si astfel reteaua sa europeana verde se extinde acum de la Bordeaux la Bucuresti. Pasagerii au posibilitatea de a profita de cursele zilnice de la Bucuresti la Viena si de trei ori pe saptamana de la Bucuresti la Salzburg si la Linz (Austria), iar serviciile includ acces Wi-Fi gratuit, spatiu suplimentar pentru picioare, aer conditionat, prize langa scaun si doua piese de bagaj gratuit. In plus, exista si curse din Arad, Timisoara, Lugoj, Deva, Sebes, Sibiu, Fagaras, Brasov si Ploiesti. Tarifele incep de la 49 de euro, iar costul biletului pentru cursa completa incepe de la 69 de euro.
 

Aceasta noua cursa transfrontaliera conecteaza acum pasagerii la unul dintre cele mai importante orase, din care isi pot continua calatoria in restul Europei, profitand de cele 100.000 de curse zilnice catre 800 de destinatii din 20 de tari.
Anularea si refacerea rezervarii online sunt gratuite si se pot efectua cu pana la 15 minute inainte de plecare. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei sau la agentiile de turism partenere, iar cu aplicatia mobila gratuita FlixBus pentru iOS, Windows si Android, clientii pot verifica disponibilitatea curselor si informatii despre calatoria lor, isi pot rezerva biletul si pot folosi instrumentul de navigare pentru a gasi statia de plecare. De aceea Petra Milanovi?, purtator de cuvant FlixBus, declara ca „este cea mai simpla modalitate de a va rezerva urmatoarea calatorie, din confortul propriei case. Toate informatiile despre calatorie sunt acum accesibile pe dispozitivele mobile din palma dumneavoastra, iar rezervarea online ofera economii pentru a avea mai multi bani de cheltuiala la destinatia finala.”
In plus, datorita urmaririi prin GPS in timp real, echipa FlixBus poate localiza toate autocarele verzi si poate estima eventualele intarzieri.

Articole similare

Ad