Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noutatile MAN la IAA Hanovra 2016

MAN prezinta in cadrul targului de vehicule comeciale IAA Hanovra 2016 un portofoliu bogat de viitoare vehicule. Pentru gama 2017, producatorul german a modificat propulsoarele astfel incat acestea vin cu noi niveluri de putere de pana la 640 CP si un cuplu mai mare, alaturi de transmisii imbunatatite. Acestea sunt acompaniate de o identitate puternica a brandului. Inovatii exterioare si interioare a gamei TG. MAN se pregateste, de asemenea, pentru logistica viitorului cu noi produse digitale si servicii.
 

Producatorul din Munchen lucreaza la optimizarea programului pentru propulsoare pentru a le prezenta la IAA 2016. Aceasta optimizare asigura un consum imbunatatit in mode semnificativ, dar in acelasi timp si o performanta crescuta, alaturi de un nivel ridicat de fiabilitate. Noua generatie a motorului d38 ofera pana la 640 CP si un cuplu maxim de pana la 3000 Nm, chiar si la viteze mici. Optimizat pentru aplicatii de flota, noul D26 ofera un spectru de putere intre 420 si 500 CP, in acelasi timp avand o greutate proprie redusa si un consum scazut de combustibil, mai arata sursa citata. In plus, producatorul va prezenta si noile versiunii ale transmisiei TipMatic, alaturi de programele de conducere coordonate individual pentru fiecare domeniu de aplicare.
Tot la IAA Hanovra, MAN va prezenta si noua generatie a sistemului EfficientLine, care imbina toate masurile tehnice si aerodinamice de eficienta a combustibilului intr-un singur camion. Tot aici vor fi prezentate publicului numeroase inovatii de design pentru seria TG.

Articole similare

Ad