Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAN prezinta noul TGX EfficientLine 3

MAN vine la IAA Hanovra 2016 cu noul sau autocamion TGX EfficientLine 3, care isi va arata potentialul de economisire a combustibilului in cadrul unui test drive.
MAN a efectuat deja, in luna iulie, un test de consum comparativ, care a pus fata in fata noul model ce va fi prezentat in septembrie la Hanovra si predecesorul sau. Astfel, cele doua autotractoare – TGX 18.500 4×2 BLS EfficientLine 3 si TGX 18.480 4×2 BLS EfficientLine 2 au calatorit pe aceeasi ruta.
 

TÜV Süd a monitorizat cum au fost determinate valorile masurate. Ca parte a conferintei preliminarii MAN IAA, vehiculele vor efectua un tur de promovare de circa 4.000 de km, prin sase tari europene, incepand din 20 iulie si pana in 28 iulie, avand ca punct de plecare orasul Munchen. Convoiul va efectua 8 opriri pe traseu, in Bregenz-Hohenems (Austria), Milan (Italia), La Junquera si Irun (Spania), La Correze (Franta), Bulle si Birr (Elvetiad) si Munchen pentru a permite clientilor din aceste locatii sa vada noul vehicul pentru prima data. Noul model este echipat cu cea mai noua generatie a tempomat-ului EfficientCruise, functia EfficientRoll, noul motor D26 CommonRail sau cutia de viteze automata TipMatic 12+2 27 DD Profi. Rezultatele testului comparativ vor fi anuntate de MAN in cadrul Targului de la Hanovra.

Articole similare

Ad