Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Planuri mari pentru centrul tarii

In zona de centru a tarii, stocul de spatii se ridica la 155.000 m2, ceea ce reprezinta aproape 15% din total, potrivit raportului DTZ Echinox. Comparativ cu alte regiuni insa, aici sunt planificate cele mai multe proiecte, astfel ca pana la finalul lui 2017 stocul este preconizat sa creasca cu 65%. 20% din totalul investitiilor la nivel de tara cu exceptia Capitalei sunt concentrate aici si sunt directionate in special catre sectorul auto. Principalii investitori sunt Autoliv, Bosch, Daimler, Schaeffler si Continental.
 

In ceea ce priveste cererea, intre 2014 si jumatatea lui 2016 au fost inchiriati 50.000 m2, peste jumatate fiind situati in judetul Brasov. Printre companiile care au ales centrul sunt Preh, Rolem si Siemens.
Romania are 734 km de autostrada in operare, alti 215 km sunt in constructie, iar 426 km sunt planificati a fi construiti pe viitor. Tara noastra este strabatuta de coridorul IV pan-european Rin-Dunare (Strasbourg-Sulina), dar si de coridorul VII Hamburg-Cipru. Portul Constanta este cel mai mare de la Marea Neagra si al 18-lea ca marime din Europa. Infrastructura de transport este completata de 10.777 km de cale ferata si de 16 aeroporturi internationale.

Articole similare

Ad