Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Manevrare mai usoara si mai sigura datorita noii Krone Safe Curtain

Krone a lansat o noua prelata, care integreaza vertical, in buzunarele din PVC, benzi de arcuri de otel, ca elemente de ranforsare si de ancorare, la fiecare punct de tensionare a curelelor. Incarcarea si descarcarea sunt astfel mai sigure, mai rapide si mai usoare, iar stabilitatea peretelui lateral este obtinuta datorita benzilor de arcuri de otel integrate.
In cazul incarcarii partiale ancorarea este posibila din spate, de exemplu, folosind sipci de conectare si sine de fixare a marfurilor.
 

Krone a dezvoltat acest sistem deoarece, cand semiremorcile se incarca/descarca pe lateral, manevrarea sipcilor de conectare este mare consumatoare de timp, complicata si, in plus, periculoasa. Dar Krone Safe Curtain inlocuieste sipcile de conectare, astfel ca ele nu mai obstructioneaza incarcarea pe lateral, ceea ce inseamna ca la incarcare si descarcare nu mai trebuie manevrate componente individuale.
Noua prelata are o greutate proprie cu 90 kg mai mica decat semiremorcile similare cu sipci si arcurile din otel protejeaza si impotriva furturilor: daca prelata este taiata, se poate taia doar pana la urmatorul arc de otel. Iar repararea este la fel de simpla ca in cazul unei prelate standard.
Noua prelata poate fi montata retrofit pe toate semiremorcile Krone existente deja in exploatare si este certificata conform DIN EN 12642 Code XL (pana la 140 km/h), VDI 2700 ff pentru transport de bauturi si Daimler 9.5.

Articole similare

Ad