Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi dimensiuni pentru anvelopele Matador seria HR4 pentru transporturi regionale de marfuri

Matador isi extinde portofoliul de produse la categoria anvelope pentru camioane si autobuze, incluzand anvelopa F HR4 pentru axul de directie si anvelopa D HR4 pentru axul motor la dimensiunile 315/70 R22,5.
Ambele anvelope ofera o rezistenta la rulare imbunatatita semnificativ si un control optim la condus pe toate suprafetele de drum. Aceste anvelope constituie, totodata, o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru camioane si autobuze utilizate la transporturi regionale si pe autostrazi, se arata intr-un comunicat primit la redactie.
 

Dupa lansarea anvelopelor F HR 4 si D HR 4 la dimensiunile 315/80 R 22,5 anul trecut, Matador prezinta acum aceste modele de anvelope pentru axul de directie si pentru axul motor la dimensiunile 315/70 R22,5.
Anvelopa D HR 4 pentru axul motor este dotata cu simbolul Munte cu trei culmi si fulg de zapada (3PMSF). Totodata, anvelopa F HR 4 pentru axul de directie si anvelopa D HR 4 pentru axul motor sunt inscriptionate cu simbolul M+S (noroi si zapada). Ambele anvelope, F HR 4 si D HR 4, sunt concepute atat pentru camioane cat si pentru autobuze si ofera performante maxime la transporturile regionale si pe autostrazi. „Noua carcasa stabila reprezinta baza tuturor anvelopelor Matador din noua serie HR 4. Datorita cordului ranforsat al centurii, anvelopele ofera durabilitate ridicata si sunt concepute pentru resapare, crescand eficienta flotei“, mai arata sursa citata.

Articole similare

Ad