Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

H.Essers se extinde pe plan international prin participarea la compania argentiniana Tradelog

In prezent, multi dintre clientii H.Essers sunt deja activi pe piata din America Latina si prin aceasta mutare mai aproape de ei poate oferi acelasi nivel de servicii logistice ca in Europa si poate transcende contextul european si deveni un jucator global pe segmentele de piata strategice. In schimb, Tradelog si compania-sora Manderley spera sa acumuleze cat mai mult despre expertiza logisticii europene si sa isi optimizeze cunostintele IT.
 

Tradelog este un furnizor de servicii argentinian, cu sediul in Buenos Aires, specializat in transporturi pe distante mari de produse cu regim de inalta securitate, grupaje si produse alimentare, care prin Manderley ofera si transport international in Chile, Argentina si Bolivia.
Tradelog este o afacere detinuta 100% de familia belgiana Bracht, insa coordonarea operationala zilnica este asigurata de o echipa argentiniana de management. Tradelog are 20 de sucursale, 62.000 mp de depozitare, 485 de angajati si o cifra de afaceri de 65 de milioane de euro in 2015.
Prin intermediul Tradelog, ambele familii spera sa creasca in cadrul pietei produselor de marca si sa fie in Top 5 logisticieni argentinieni, pozitie de pe care Tradelog intentioneaza extinderea activitatilor pe piata din America Latina.

Articole similare

Ad