Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Romania anunta o noua structura organizationala

Incepand cu 1 august 2016, Mercedes-Benz Romania integreaza tei divizii – Passenger Cars, Vans si Trucks & Buses, acest proces facand parte din cea de-a doua etapa a schimbarii organizationale, anunta compania.
La finalul anului 2015, Mercedes-Benz a implementat o noua structura organizationala in linie cu strategia companiei la nivel global, avand in vedere focusul extins privind nevoile clientilor si asteptarile acestora. In prima etapa a procesului, diviziile Passenger Car si Commercial Vehicle au fost separate.
 

Incepand cu 1 august 2016, cea de-a doua etapa a schimbarii organizationale a fost implementata, astfel ca structura Mercedes-Benz Romania integreaza trei divizii – Passenger Cars, Vans si Trucks & Buses. Fiecare divizie este condusa de cate un Managing Director – Philipp Hagenburger pentru Passenger Cars, Rolf Rosendaal pentru Vans, si Valeriu Zaharia pentru Trucks and Buses.
De la 1 August, Rolf Rosendaal este noul Managing Director Vans Mercedes-Benz Romania. Rolf Rosendaal si-a inceput cariera in Germania si a coordonat proiecte Mercedes-Benz in America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa si Europa de Est. Din septembrie 2012, Rolf Rosendaal a coordonat departamentul de servicii After-Sales al Mercedes-Benz Romania in calitate de Director.
Cu o experienta de peste 12 ani in vanzari si marketing, Valeriu Zaharia va ocupa functia de Managing Director Trucks & Buses si va coordona activitatile specifice autovehiculelor comerciale usoare, camioanelor si autobuzelor. Valeriu Zaharia si-a inceput cariera alaturi de Mercedes-Benz in anul 1999, iar in 2007 a fost numit in functia de Director de Vanzari si Marketing Mercedes-Benz Cars in cadrul Mercedes-Benz Romania, unde a gestionat activitatile pentru brandurile Mercedes-Benz si smart.

Articole similare

Ad