Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dunca Expeditii isi deschide un centru de distributie anvelope la Timisoara

Dunca Expeditii, una dintre cele mai mari companii de transport de pe piata locala, vrea ca in viitorul apropiat sa deschida la Timisoara un centru de distributie pentru anvelope.
Pe langa operatiunile de mentenanta ale cladirilor proprii si spalatoria parcului auto, servicii pe care le-a externalizat, compania de transport a obtinut si o eficienta de 10% in utilizarea anvelopelor printr-un parteneriat cu Bridgestone, care se ocupa astfel de managementul pneurilor.
 

„Avem undeva la 10% in procent ca numar de km in plus pe care ii realizam cu aceeasi anvelopa. Lucram cu aceasta companie de cinci ani, insa colaborarea mai serioasa a inceput in urma cu circa doi ani“, au explicat reprezentantii transportatorului banatean.
Totodata, pentru reducerea costurilor cu intretinerea parcului auto, dar si pentru a castiga noi clienti, compania a cumparat o franciza Iveco si detine service-ul propriu. Aici sunt efectuate reparatii pentru marca italiana, dar si pentru alte marci. „Mai nou vindem si piese de schimb, iar in viitorul apropiat vom comercializa si anvelope. Vrem sa facem un centru de distributie anvelope. Suntem deschisi la orice oportunitate de business“, a mai spus sursa citata.

Articole similare

Ad