Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dunca Expeditii ataca piata transportului intermodal

Dunca Expeditii, una dintre cele mai mari companii de transport de pe piata locala, vrea sa se dezvolte pe zona transportului intermodal, mai precis cel feroviar. Incepand cu luna octombrie, in fiecare saptamana, de la Curtici ar putea pleca intre trei si cinci trenuri catre Italia si Olanda.
Pe de-o parte pentru ca aici se intrevede viitorul transporturilor, pe de alta parte pentru ca deja cere piata. „Avem clienti mari care ne cer ca pana in 2018 cel putin 50% din volumele de transport sa fie pe tren.
 

Avem o negociere cu o companie are opereaza in terminalul feroviar de la Curtici pentru ca din octombrie sa putem organiza intre trei si cinci trenuri pe saptamana (fiecare cu cel putin 20 de semiremorci) pe ruta Romania-Olanda si Romania-Italia“. In prezent, compania are 50 de semiremorci care se pot pune pe tren. Ca si volum de marfuri, in urmatorii trei ani, compania banateana va muta pe tren 30% din ce transporta in prezent pe rutier, pentru un client din industria lemnului. Asemenea cereri au venit si din zona clientilor din automotive, deci aceasta este o directie clara pentru compania de transport. Nu exista un studiu despre impactul pe care il vor avea aceste decizii de business, insa aceste cifre urmeaza sa apara.

Articole similare

Ad