Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Protestul transportatorilor ar putea avea loc pe 15 septembrie a.c.

In urma esecului negocierilor cu Guvernul pe tema „inghetarii” tarifelor RCA la nivelul primei medii prezentate de ASF in statistica oficiala, transportatorii se pregatesc de un nou protest de amploare. In urma unei intalniri avute ieri, 16 august a.c., reprezentantii asociatiilor patronale au stabilit data protestului pentru joi, 15 septembrie. In acest sens s-a depus deja o cerere de protest la Guvern si Parlament, intre orele 09:00-15:00, iar alte actiuni similare vor fi derulate in restul tarii.
 

Intre timp, se continua si protestul din fiecare zi de luni, intre orele 10:00-12:00. Atat transportatorii, cat si ceilalti participanti la trafic din toata tara, solidari cu demersul reducerii tarifelor RCA, ruleaza cu viteza redusa si afiseaza in parbriz mesajul „Protest RCA”. Prima actiune de acest gen a avut loc ieri, 16 august, fiind prima zi lucratoare din saptamana.
La protestul din 15 septembrie sunt invitati sa participe toti transportatorii, fie ca fac parte din vreo asociatie patronala sau nu.

Articole similare

Ad