Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

40 de ani de UPS in Europa

UPS aniverseaza 40 de ani de desfasurare a operatiunilor in Europa. Pe 16 august 1976, compania a facut primul pas in afara Americii de Nord in Germania de Vest, iar de acolo s-a extins pe tot globul. Operatiunile europene ale UPS au fost lansate cu doar 200 de angajati, 120 de camioane pentru livrari si 20 de unitati. Insa aceasta baza de operatiuni a deschis calea pentru o expansiune la nivel mondial fara precedent, de-a lungul a foarte multi ani.
 

In prezent, UPS are peste 45.000 de angajati, 14.000 de vehicule, inclusiv biciclete, si opereaza peste 400 de unitati de coletarie. In plus, UPS dispune de 16.000 de locatii UPS Access Point™ pe intregul continent, de unde clientii pot ridica si plasa colete.
„Europa insumeaza 50% din business-ul international al UPS si este una dintre regiunile cu cea mai rapida crestere pentru UPS. Ne-am angajat sa investim doua miliarde de dolari in reteaua europeana intre 2014-2019, un angajament care ii va sprijini pe clientii nostri sa creasca in anii care vor urma”, a declarat Nando Cesarone, presedinte UPS Europa. Dupa Germania, in 1985, UPS s-a extins si mai mult pentru a conecta cinci tari europene de SUA – Franta, Marea Britanie, Belgia, Luxemburg si Olanda. Dupa nici un an, compania a adaugat inca 10 tari europene in portofoliu. Astazi, UPS ajuta la conectarea afacerilor din 56 de tari europene si teritorii cu clientii lor, atat pe continent, cat si in intreaga lume.

Articole similare

Ad