Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAN lanseaza vanul TGE

MAN se pregateste de o noua intrare pe piata vehiculelor comerciale usoare, dupa ce in urma cu 40 de ani lansase impreuna cu Volkwagen o versiune co-branduita a modelului LT. Acum, in aceeasi formula de colaborare, producatorul bavarez lanseaza MAN TGE, care are la baza noul Crafter si va fi produs la noua fabrica Volkswagen de vehicule comerciale. Pe langa versiunile panel van si furgon vitrat, gama de modele include variantele sasiu-cabina simpla si dubla.
 

Noul MAN TGE este disponibil cu doua ampatamente, trei inaltimi (2.340, 2.575 si 2.800 mm) si trei lungimi (5.933, 6.833 si 7.388 mm, ultima cu consola spate lunga). Volumul maxim de incarcare este de 18,3 mc. Seria incepe cu modelul de 3 t masa totala maxima autorizata si se inchide cu cel de 5,5 t. Gama de motorizari include patru propulsoare de 2 l, avand 102, 122, 140 sau 177 CP. In functie de masa totala se poate opta intre tractiune fata, spate sau integrala, pentru toate modelele fiind disponibile cutia de viteze manuala cu 6+1 trepte sau transmisia automata cu 8+1 trepte.
MAN TGE va fi scos la vanzare in martie 2017, iar productia va incepe in aprilie. Pentru inceput, vehiculul va fi disponibil in Germania, Austria, Elvetia si Olanda si din toamna va fi propus si pe alte piete europene.

Articole similare

Ad