Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DPD Romania a inaugurat un nou centru logistic in Mogosoaia

DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, si-a extins capacitatea logistica, prin inaugurarea unui nou centru logistic in Romania. Depozitul are o suprafata de 4.800 mp si este amplasat in Mogosoaia, in cadrul proiectului logistic LOG.IQ Bucuresti.
Investitia pentru dezvoltarea si dotarea noului depozit din Bucuresti se ridica la 1,5 milioane de euro si a fost destinata exclusiv amenajarii si dotarii cu tehnologie si echipamente specifice industriei de curierat. Capacitatea noului depozit permite manipularea si sortarea a 70.000 colete pe zi, respectiv 2.000 de paleti pe zi, si acomodarea a 160 de curieri.
 

”Aceasta investitie are un rol cheie in dezvoltarea business-ului DPD Romania si face parte din strategia de extindere a capacitatii logistice la nivel national, pe care am demarat-o inca de anul trecut. Locatia a fost aleasa strategic, in special datorita pozitionarii proiectului, aproape de Capitala si de principalele cai de transport rutier. Depozitul din Mogosoaia are cele mai moderne solutii logistice la nivel national, fiind dotat cu o noua linie de sortare si manipulare. Acest sistem faciliteaza sortarea rapida a unor volume mari de colete si creste fereastra operationala de livrare si colectare in Romania”, declara Lucian Aldescu, CEO DPD Romania.
Potrivit CEO-ului DPD Romania, dezvoltarea capacitatii logistice la nivel local este o masura esentiala, odata cu marirea portofoliului si cresterea volumelor de transport ale clientilor existenti. Astfel, compania isi va extinde capacitatea logistica si in Sibiu, unde este localizat si hub-ul central DPD Romania. Centrul logistic din Sibiu va fi utilizat la capacitate maxima de catre DPD incepand din toamna acestui an si va permite manipularea a 50.000 colete pe zi, respectiv 4.000 de paleti pe zi.

Articole similare

Ad