Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

cargo-partner da o noua utilizare prelatelor scoase din uz

cargo-partner transforma prelatele de camion scoase din uz in genti moderne, in colaborare cu tag.werk. Prin intermediul organizatiei internationale Caritas, tag.werk deruleaza in Graz, Austria, un proiect de ocupare a fortei de munca dedicat, in principal, tinerilor. tag.werk a sustinut initiative similare in Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania.
Camioanele cargo-partner aflate in tranzit pe diferite rute fac obiectul unor reglementari stricte in domeniul sigurantei si trebuie sa fie in cea mai buna forma in orice moment, motiv pentru care prelatele vechi sau deteriorate sunt inlocuite periodic. Insa, la cargo-partner, prelatele vechi nu devin, automat, deseuri!
 

cargo-partner, furnizor de servicii internationale de transport si info-logistica, s-a alaturat proiectului austriac tag.werk in vederea reciclarii si transformarii acestor prelate in ceva nou si util. Prin intermediul proiectului derulat de organizatia non-profit Caritas, tinerii care doresc sa munceasca transforma prelatele in genti, astfel: mai intai, prelatele uzate sunt spalate, apoi sunt taiate si cusute. Prelatele primesc o noua intrebuintare, ca genti de umar moderne sau genti pentru transportarea produselor de igiena corporala. Mai departe, cargo-partner ofera aceste genti clientilor premium, sub forma de cadou in editie limitata.
In plus fata de reciclarea prelatelor care nu mai pot fi utilizate ca atare, proiectul genereaza solutii de ocupare a fortei de munca intr-un mod simplu si nebirocratic. Asadar, initiativa se aliniaza strategiei cargo-partner de dezvoltare durabila pe toate segmentele de activitate.
Beatrix Lorber, team leader la tag.werk, isi exprima increderea cu privire la realizarea acestui proiect, in parteneriat cu cargo-partner: „Acest proiect ne permite sa generam o forma creativa si remunerata de ocupare a fortei de munca pentru persoane ce provin din medii dintre cele mai diverse, indeosebi tineri, dar si adulti. Pentru multi dintre ei, aceasta este unica posibilitate de a se intretine, obtinand venituri in mod legal, prin prestarea muncii pe o perioada scurta.”

Articole similare

Ad