Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marangoni SpA are o noua structura a Consiliului de Administratie

In cadrul celei mai recente intalniri a Consiliului Director din cadrul Marangoni SpA, Vittorio Marangoni a fost numit in functia de Presedinte, iar Giuseppe Marangoni in cea de Vice-Presedinte al companiei. De asemenea, Mario Marangoni a fost ales Presedinte de Onoare, avand in vedere rolul sau in calitate de fondator, cu o vechime de peste 60 de ani in Comitetul Director al Grupului.
Pe langa acestia, Consiliul de Administratie actual este constituit din: Massimo De Alessandri (Managing Director), Giovanni Marangoni, Giorgio Marangoni si Salvatore Torrisi (independent).
 

Numirea lui Vittorio Marangoni, ca Presedinte, si a lui Giuseppe Marangoni ca Vice-Presedinte reprezinta un pas semnificativ in tranzitia dintre generatii a grupului si rezultatul unui proces inceput in 2011.
De asemenea, aceste numiri reflecta reinnoirea angajamentului proprietarilor de a ghida Grupul printr-o perioada importanta din istoria sa, cu scopul de reglaj fin al repozitionarii sale strategice, aflata in curs de desfasurare, astfel incat compania sa faca fata cu succes noilor provocari care rezulta din globalizarea industriei anvelopelor.

Articole similare

Ad